Hygiënische Doekjes
Hygiënische Doekjes

Cleango verfrissingsdoekjes schoon fris en hygiënisch.

Cleango verfrissingsdoekjes met hygiënisch reinigen zijn ideaal voor het reinigen van uw handen en aangezicht.
Het verfrissingsdoekje is gemaakt van een zacht en stevig materiaal dat niet scheurt of pluist en zijn per stuk verpakt, shower hygiënisch in gebruik en makkelijk mee te nemen. De verfrissingsdoekjes bevatten geen alcohol en zijn dus mild voor de huid. Onze verfrissingsdoekjes zijn er verschillende uitvoeringen zoals antibacterieel, natuurlijk, of subtiel geparfumeerd, en natuurlijk in diverse afmetingen. Gebruik deze bijvoorbeeld na een maaltijd, in de auto, trein, of bus, of tijdens een dagje uit. Het gemak van cleango verfrissingsdoekjes is een aangename luxe voor je gasten en jezelf. Ook bieden wij de service om deze verfrissingsdoekjes te personaliseren naar uw eigen wens, u levert uw merk logo of beeldmerk en wij verzorgen in overleg de rest.
Voor restaurants, hotels, traiteurs, beauty-wellness van fitnesscentra: Cleango verfrissingsdoekjes zijn het ideale serviceproduct. Verras uw gasten en uzelf met cleango als een aangename hygiënisch verfrissing.

 

GEBRUIKSTIP !!!

Poot één van meerder cleango-verpakkingen zelfs in de magnetron en geniet van de heerlijke sensatie van een warm doekje op je huid.