Verzending & Retourneren
Verzending & Retourneren

Verzenden & retourneren

Bezorgkosten

Alle bij ons geplaatste bestellingen kunnen bij u aan de deur worden afgeleverd. Hiervoor berekenen wij €6,99 bezorgkosten. Onze website berekend deze kosten automatisch. Voor bestellingen boven €100,- berekenen wij geen verzendkosten. Leveringen worden altijd bezorgd door onze betrouwbare koeriers of door een betrouwbare partner.

 

Het afleveradres

Indien het afleveradres afwijkt van het factuuradres dient u dit zelf aan te geven bij uw bestelling

 

Afleverdatum en tijd

In overleg kunt u met ons een afspraak maken om uw bestelling op de gewenste dag te laten bezorgen. Als u dat niet doet, plannen we zelf een afleverdatum in. U ontvangt een email op het moment dat uw bestelling bij ons vertrekt. In deze mail vindt u informatie over uw pakket en de leveringsdatum. Wordt het pakket verstuurt met een koeriersdienst hebben we niet altijd invloed op de levertijd.

 

Uitgestelde levering

Wilt u uw bestelling later laten bezorgen dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling. U kunt dan een gewenste afleverdatum aangeven tot maximaal 2 maanden vooruit.

 

Bezorging

Wanneer uw bestelling bij u wordt aangeboden en er is niemand aanwezig, dan zal de chauffeur tot maximaal 2 keer terugkomen om uw pakket aan te bieden. Is er dan nog niemand aanwezig dan zal het pakket worden geretourneerd.

 

Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Wij maken het aankoopbedrag over zodra wij de producten weer in goede staat ons bezit hebben. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als je gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dien je aan de volgende voorwaarden te voldaan:

  • Je dient het product compleet, goed en degelijk verpakt terug te sturen, voorzien van een kopie van de aankoopnota, zodat wij weten wie het terug stuurt.
  • Je dient het product terugsturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, dien je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan budgetline.nl te retourneren.
  • Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • Je hebt het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of jij het product wenst te houden.
  • Op aankopen die speciaal, gepersonaliseerd, of op bestelling, zijn gemaakt is deze wet niet van toepassing.
  • Je kunt jouw aangekochte artikel binnen 14 dagen retour sturen. Als je buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neem in geval van twijfel contact op met onze klantenservice 0031 40 291 32 22 Onze klantenservice is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 10:00-16:00 uur.